Короткими словами

Живи завжди короткими словами.
Малюй життя далекі острови.
Зігрій всіх друзів. Чистими серцями
Недолю знищите скоріше ви.

Гуляйте в парках, коли пломінь стихне,
А як насниться темрява, в обличчя їй
Кидайте кислі та прозорі вишні.
У цій дорозі сонце й буревій
Нестримно ллються.

Сонячним покровом
В майбутнє кличуть крейдові мости.

Живи незламним. Серце теплим словом
Й кресалом віри знову захисти.


Рецензии