Чужих кохань

Чужих кохань таємні імена,
Кривих доріг непізнана весна,
Безкрила мить, що потім все ж злетить,
Глибокий вир та неповторна квіть.

Таких квіток не бачив ще народ -
Нестримна воля в радості буянь,
І непрості серед усіх життів
Вирують долі чистих сподівань.

Ти збережи все те, що між лапок -
Таємні всі хоругви чистоти...

В твоєму серці неозорий крок,
В моєму - дзвін мелодій та мости.

Таємних знань прониклива хода,
Кресала днів та марево ночей,
Коли навколо - хижість та біда,
Згадаю сяйво з ніжністю очей.


Рецензии