Unica a mea

          28.04.2022год.
           K A U N A S
          L I E T U V A
            (Mold)
Gonit de departai,uitand ce a fost ieri,
Revin iubit-o astazi iar la tine.
Te rog sa ma intalnesti,sa-ti spun ca te iubesc.
O lume nu stie alta ca tine.
Tu esti iubirea mea,a fericirii stea,
Ce-mi sralucesti si-mi luminezi intr-una.
In viata cat traiesc,pe tine te iubesc,
Imi esti unica,a mea pe totdeauna.
Mi te-a adus in dar,al cerului altar.
O Zana din povesti,mirositoare...
Aroma in zi de mai,cu cant in evantai.
Cuvinte n-am cat te iubesc de tare!
Tu esti al muzei nimb,mai fin si mai sublim,
Ce ma avinta in cerul plin cu stele.
Eu azi la tine vin,tie unica, ma-nchin,
Tu - esti steaua fericirii mele!


Рецензии