Art acroconstruction EN

Realms of distantly mumbling waves -
Elastic senses of spartaic moves,
Aligned with stars in a flirtatious haze,
Looking for deep and vitalistic groove.
Immensely fed up with obnoxious words,
Tremendous suspence-gutters overlap,
Ying, yang, this rumination is a step.

Accumulate
Neutral
Dimensions

Ticking jumpers, rolling lime, a crude hinT,
Fallacities at a glimpse of a trembling rougH
Solemn rites of eclipsE


RighteouS limitless
BlUrring feathers
Gullible Rigorous
Edifices with engRavings,
Timidly dEafening
VernaculAr diets
BoiLing riskily.

© Maryna Tchianova

An acroconstructive poem which reflects allusions brought in by surrealists', including © Salvador Dali and © Paula Rosa (Portugal), tribute to a limitless global art space.


Рецензии