Пейзаж з минулого

Німі мости, а понад ними -
І я, і ти, і ніч безмежна...
Німі мости, і тільки хвилі
Земних річок за нами стежать.

Німі мости, живі бажання,
Римовані серця на вході,
Життя нестерпні сподівання,
Різкі бентежності мелодій.

Живі мости, старі епохи,
Твого життя граційна рима...
Нові серця, пташиних тьохкань
Кремезна риса, чуйна зміна.


Рецензии