Червона калина
26.04.2022.
Пісня за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=aj5hjxlPL9E
"Ой, у лузі червона калина похилилася,
Чогось наша славна Україна зажурилася" - (фраза зі стрілецької пісні).
Ой, весна повертається, знову калина
Білим цвітом розквітаэ на рідній вкраїні.
Не скорити ніколи у вільній людині
Її долі і волі і світлої днини.
Всі страхи вітер вільний розвіє степами,
Вороги всі розтануть й знову постане
Сильна і славна і мужня родина,
І заквітчана щастям зросте Україна.
Заспіваймо завзято нової пісні щиро,
Не здолає правди ворог і не знищить віри.
Бо завжди цвіте у серці червона калина,
Бо завжди в душі радіє ненька-Україна.
ПРИСПІВ
Білим цвітом розцвітає знов і знов калина,
Веселися і співай мати Україна.
Твої діти, сини й доньки, не здадуть без бою
Твою землю, лани й кручі, міста, села, й долю.
Бо козацька правда й сила завжди насторожі
Ой, калина не журися, згине час ворожий.
Всі страхи вітер вільний розвіє степами,
Вороги всі розтануть й знову постане
Сильна і славна і мужня родина,
І заквітчана щастям зросте Україна.
Свидетельство о публикации №122042802308