абощо
в повітрі посилюється аромат дому, в якому світанкові промені грають
кавовою парою,
а я в передчутті кавової пінки на губах,
цмокаю,
і завжди хочеться трохи сонця, щоб сталася ця вранішня зустріч - пари і променів,
а я буду третьою, навіть якщо моя роль — бути просто глядачем,
напевне,
це улюблена частина ритуальної вистави "Кавовий ранок", абощо,
коли стається ця приємність,
саме так було до війни.
08.42
28.04.22
Свидетельство о публикации №122042801990