Адзеса

Калі скончыцца гэтая вайна
І больш ня будуць ляцець іскандэры
Калі зноў залунае ваш сцяг
І будуць чутны шчасьлівыя сьпевы

Я напэўна рашуся запрасіць цябе на каву

Калі замест мін зноў вырастуць кветкі
І людзі нарэшце вярнуцца да дому
Калі гарады напоўняць падлеткі
І шумных вуліц нязвыклы гоман

Я буду ў лепшай сваёй сукенцы
Бегчы табе насустрэч
Табе назаўжды падарыўшы сэрца
І думкі свае, і душу


Рецензии