Фруктовое
На щитавитку наплеват,
На в ухах шум и крофь из носа,
Панос и руки што дражат!
Пережыву, што мала деньгов,
Што нет роботы и люпви!..
От сумашечих дайте срочна
Палезной тонну фейхуйи!
27.04.2022 г. 13.22
Свидетельство о публикации №122042704106