***

Виіхав на танку,
Хворий наш сусід ,
Він хотів до ранку ,
Підкорити світ.
Та на захист стали,
Мужні вояки,
Накуй всих послали,
Справжні козаки !

Хан ординський Путін,
В бункері сидить!
Уті-путі-муті! -
Щось під ніс бухтить.
Та ніхто не чує,
Цього ****уна,
Неньку відвоюєм,
А йому хана!

Шле на нас ракети,
Бомбами бомбить,
ми ж бо дуже вперті,
Нас не підкорить ,
Скоро к бісу згине,
Чортова орда!
Слава Украіні !
Путлеру пи….(гаплик)!


Рецензии