Б лочка
ні пургу, ні заметіль, ні завірюху.
як білочка люто мчу.
по кругу.
це все дуже важливо!
постарайтеся жить без обману!
але чому ж, скажи мені,
так лячно,
Мамо?
я виходжу на вулицю
я кричу несамовито
але ж ніхто не чує!
ці крики тихі!
ці люди сліпі,
ті глухі на додачу.
а я стою і мовчу, мамо .
я стою і плачу.
2014 рік
Свидетельство о публикации №122042606929