З днем народження

Наснаги й мира, злагоди, добра,
І хай весна Вас надихає жити,
Минеться все, та змінемося ми,-
Не втратити Вам здатності радіти,
Та серця зберегти святе тепло,
Щоб зігрівати рідних у незгоду,
Все інше- вірю- буде, або є,
Бо з Вами все ж козацького ми роду!


Рецензии