Он лэлэка квылыть

 Он лелека квилить

Цвітом обіймає груша,
Кличе в спомин білий,
Сум так щемко крає душу –
Он лелека квилить...

Квилить щось собі, чи людям –
Мовити щось хоче?
Птаха мила, білогруда,
Плаче голосочок:

"В Божім світі стільки горя –
там,  чи тут, нівроку?
Сльози матерів вже в море
Скорботним потоком..."
25.04.2022р.


Рецензии