They never known

  Катакомбы ЖКХ
бейб ,
  I miss you

 U were waiting up
 so long
 Never got instead from Moscow
 to be near el-mas cercano - de ?
 Red Square - &
 
 Так нет  - загривки запотели ,
шуз
оттыскривший - запылился
 - Где же - где же

 На Пасху
вам
 привиделся
 Saint Son called Jezuz
und
   quickly 
  disappeared  ~

 ~ into the Sunshine-fog    .. .

 -  Continue ?


Рецензии