Ис ивгъуыдаен аермаестдаер иу фаендаг...

Ис ивгъуыдаен саермагонд иу фаендаг.
Цаеугаедонау тырны аермаестдаер размае.
Аемае йын царды чи каена лаеггад,
Уый цардамонды ронгаей никуы нуаздзаен.

Наей ивгъуыд бонтаен раздахаен,,,Аез ныр
Мае ивгъуыдыл аеппын фаесмон нае каенын.
Мае аенкъараентае- удыгас фаендыр,
Аез  цалынмае цаерон, хъуысдзаен  сае заелын.


Рецензии