Хваляваньне

   
        1

Забойца цалуе кіроўцу,
Кудысьці сыходзіць абцас...
Кампутар - нявольнік,
Казетка - надвор'е;
Заплюшчаны час...

        2

Майткі і маёнткі
Шкодны ланцужок
Пляны
Плямы
Коткі
Сёньня
      страціў
             змрок.


Рецензии