Пiди й обiйми

Піди й обійми.
Хай вже потім як буде так буде.
З обіймів зими
лиш в обіймах рятуються люди.

Сльоза не болить,
як зростає обличчя з обличчям.
Є вічною мить –
не прощатись щасливая звичка.


Рецензии