To a Blossom Garden come!

To a Blossom Garden come with me!
The name of the Garden - Tivoli!
Scent like a rose,
Open your heart, don't be closed!

В Цветущий сад со мной войди!
Имя сада Тиволи!
Как роза ты Благоухай,
Будь открыт Сердцем, Сердце ты не закрывай!
          17.04.2022 г.


Рецензии