Mystifications UA

Містифікації


Міст і
Трафік знань.
Акції акації,
Акцидентальність вітань,
Феєрія релокації,
Цупка хлань -

Такі конотації
Малює
Клекіт
Ліричних зізнань.

Тупотом Епони
Епос гримить зі стіни,
Етерні мікрорайони,
Електрифіковані сни...

? У-забрус-фіялки ?

Крізь замістифіковану
Заметіль весни

У-лен-Шпігель

Розгортає фітилі -

Конструктивні вони.


Рецензии