Rusalii Ukrainian folk poem

Рими проникають у свідомість,
У гаю шепоче тихо листя,
Синя розквітає невагомість,
А сади замріяні та чисті...

Ліку не знайти отій любові,
І вона зліта квітками з неба,
Їм не осягнути межі болю...


P.S. Переможуть весни біль Еребу...


Рецензии