Чы нэ наснылось

        Чи не наснилось

О мій садочок, гніздечко миле –
Пташина піє, що їй наснилось.
Душа зболілась, бо хмари чорні,
Ще й на тополі каркає ворон...

Та пам'ятаю сердешний час той,
Де була радість і усміх частий,
До сонця сонях і я над полем
В думках літаю – о доле-воле...

Дитятко пуп'янок, хлопець, юність –
Життя за плечі, вже й сива мудрість...
Перекоти полем – мить у Всесвіт,
Підписуй список: подій, концесій. 

О мій садочок, гніздечко миле –
Пташина піє, що їй наснилось.
Там все було,... як і все скінчилось –
Слід на піску чисто хвиля змила...
21.04.2022р.

 


Рецензии