Vata, viata
K A U N A S
L I E T U V A
(Mold)
Viata,viata vezi cum iesti,
Te treci si ma imbatrinesti.
Zbori ca pasarea in zari,
Lasand tot ce a fost ieri...
Viata,viata viata mea.
Si imi las ca amintire,
Clipa zilelor senine.
Dorul si cu dragostea.
Viata,viata ce silesti?
Te rog sa mai zaboviesti.
Nu sili cu batrinetea,
Ci intoarce-mi tineretea.
Asta-i rugamintea mea!
Sa uit ca imbatrinesc,
Iubind sa intineresc.
Viata,viata nu pleca.
Viata ce frumoasa iesti,
Foarte repede mai treci.
Doar imi las ca amintire,
Clipa zilelor senine.
Dorul si cu dragostea!
Свидетельство о публикации №122041803907