Певнiсть вiчностi

Ми можем більше не побачитись.
То час такий. То так вже є.
Дощ тимчасовими позначками
описує життя моє.

Ми певно більше не побачимось.
Жорстокий час. Жорстокий вік.
Одягнутий в минуле, плачеться
Вітрувіанський чоловік.


Рецензии