Блакiт пралескавых палян

Калi свiтання божы дар
уздыхае свежасцю вясновай
i сцежкай жвавай
у прылесны  яр
сцякая ветрык
шэргатлiвай  мовай
то ціха крочычы за ёй
убачым раптам
як мiж соснау
блакiт пралескавых палян
гукае сонейка з нябёсау


Рецензии