MI-E DOR
K A U N A S
L I E T U V A
(Mold)
Din departari pornesc la drum,
Mi-e tare dor de tine,vriau sa-ti spun.
Atita timp nu ne-am vazut...
As vrea sa te cuprind,sa te sarut.
Mi-e dor de privirea ta dulce,
Mi-e dor de ai tai ochi senini.
Mi-e dor,gindul iute ma duce,
La chipul tau ginghas si fin.
Am sa te alint cu sarutari,
Cu brate moi si calde imbratisаri,
Pentru ca tu,esti soarta mea.
Esti viata toata ce-o traiesc-"iubirea mea."
Свидетельство о публикации №122041504936