black robes and bitter tears

18+

no wonder that great mirth

accompanies a day of birth.


to day of death is inherent in fears,

black robes and bitter tears.


не мудрено - великое веселье -
  сопутствует любому дню рожденья.

дню смерти - присущи - страхи,..
         рыдания и чёрные рубахи.


Thursday, April 14th, 2022


Рецензии