Край заходу, край неба ся... ще ясн...
Край заходу, край неба сяє... ще ясніє...
І темний ліс! — високо
ліс
темніє!!
й на світле небо перше випада пташа
немов засвітнеє дитя
вмивається
купається...
й немов по серцю голубіє...
і ще одне — навскіс —
відтрепеталося світліє
і зовсім вже не пада
крильми-хвильми в ліс
в зеніті те —
лиш — золотіє...
й невже це квітень ще не зрозуміє
Бог перше є у серці
і в прозорості
Він — діє
13.04.2022,
14.04.2022
Свидетельство о публикации №122041405719