Вже розквiтли квiти
Пташки заспівали у чужім краю.
Та немає радості від цієй весни,
Бо я ж, так далеко - я на чужині.
Вже розквітли квіти, сонце пригріва,
Та коли ж, скінчиться ця страшна війна?
Пташки вже співають і в моїм краю,
Та весна в Україні чорна вся, в диму.
Ой, розквітли квіти! Та й пришила весна,
Тож співайте пташки, зеленій трава!
І нехай з під згарищ, з під усіх руїн
Прорастають квіти - хай настане мир.
Свидетельство о публикации №122041404789