Така життя

Хатынки по Украйне поднялись,
бо хлопцi заробляли
в Магадане,
почти всю жизнь,
а с ними и Оксаны.
Теперь у них збройни сили,
о, дивись!

Привыкни, шо воно тоби
не треба,
ляг у жовтой тундрi,
пид блакитним небом,
та не гадай собi,
як хитрий лис,
що працювал за грошi,
помня неньку.

Ты наш, мой друг хороший,
Мартыненко.


Рецензии