Ой, чёрна, я сы, чёрна
"Ой, чорна, я си, чорна"
Ой, чёрна, я сы, чёрна,
Чернявая цыганка
Зачем полюбилА,
Зачем полюбилА
Чернявого Иванка?
Иванко, ты, Иванко,
Рубашка вышиванка,
Высокий, слаженный,
Высокий, слаженный,
И на бороде ямка.
Маруся, ты, Маруся,
Люблю твою породу,
Люблю я наблюдать,
Люблю я наблюдать,
Как ты идёшь по воду.
Как ты идёшь по воду,
Как ты идёшь с водою,
Люблю я наблюдать,
Люблю я наблюдать,
Маруся, за тобою.
А в поле два дубочка,
Зелёненькие оба,
С тобою мы же пара,
С тобою мы же пара,
А я - твоя зазноба.
Ой, выйду я на гору
И веточки расправлю,
Отсюда не уеду,
Отсюда не уеду,
Любовь я не оставлю.
Поехал поезд быстро,
Заплакала Маруся
И хлопчику призналась,
И хлопчику призналась,
Что чувства её чисты.
Оригинал:
Ой чорна я си, чорна,
Чорнява, як циганка.
Чом си полюбила,
Чом си полюбила
Чорнявого Іванка?
Іванко, та й Іванко,
Сорочка вишиванка,
Високий та стрункий,
Високий та стрункий,
Ще й на бороді ямка.
"Марусе ти, Марусе,
Люблю я твою вроду,
Люблю дивитися
Люблю дивитися,
Як ти ідеш по воду.
Як ти ідеш по воду,
Вертаєшся з водою,
Люблю дивитися,
Люблю дивитися,
Марусе, за тобою".
"У полі два дубочки,
Обидва зелененькі,
Ми ж такі паровАні,
Ми ж такі паровАні –
Обоє чорнявенькі.
Ой вийду я на гору,
Та й дуба розколишу.
Я звідси не поїду,
Я звідси не поїду,
Кохання не залишу".
Ой рушив поїзд, рушив,
Маруся заплакалА.
Іванкові призналась,
Іванкові призналась,
Що вірно покохала.
песня https://www.youtube.com/watch?v=ItqAD6doh6k
Фото из интернета.
Свидетельство о публикации №122041402653
Любовь Улуру 14.04.2022 10:12 Заявить о нарушении