Сау цаестытае

Сау цаестыты ахаесты фаедаен.
Нал даен аез мае аенкъараентаен хицау.
Уарзты зараег аез каенын даеуаен,
Фаелае у маенмае дае заердае ихау.

Уалдзыгон хур аердз аегас каены,
Дидинджытае радгай арвмае худынц.
Аез аенае даеу а заеххыл саефын,
Царды уаелдаеф нае даеуаей аенуд у.

Бон изаермае уарзонмае баеллын,
Хсаеваей бонмае уый уынын мае фынты.
Уарзты рухс мае заердаейае каелы,
Уарзты зараег хъуысы хаехты къуымты.


Рецензии