Нероздiлене кохання

 Коли кохаєш так, що серце виє вовком.
 Коли без відповіді всі ці почуття.
 Ти усвідомлюєш, що марні були кроки.
 Твоя турбота - це для нього маячня.

 Коли не спиш ночами, молишся і віриш.
 Коли не знаєш, що із ним і як він там.
 Ти все одно колись всю правду зрозумієш,
 Адже у нього особистий простір, стан.

 Коли ти любиш його творчість, душу, вірші.
 Коли ти просиш в Бога, щоб здоровим був.
 Йому подобаються, мабуть, трохи інші.
 Знов ллються сльози, а у серці - грім і зсув.

 Коли чекаєш, коли буде він в онлайні.
 Коли ти знаєш, що з ним добре все, живий.
 Ти відчуваєш: то Господь завжди при владі.
 Моя молитва буде завжди разом з ним...

 13. 04. 2022.


Рецензии