Ти ж мене п1дманула
"Ти ж мене підманула"
Ты сказала:"В понедельник
Посетим мы вместе ельник"
Думал я, что ты ждала,
Обманула, развела.
Припев:
Ты ж меня обманула,
Ты ж меня развела,
Ты ж меня, молодого,
С ума-разума свела.
Я ж тебя, я ж тебя обманула,
Я ж тебя, я ж тебя развела,
Я ж тебя, я ж тебя, молодого,
С ума-разума свела.
Ты сказала, что во вторник
Поцелуешь раз так сорок.
Думал я, что ты ждала.
Обманула, развела.
Припев.
Говорила ты, что в среду
Будешь ждать меня к обеду
Думал я, что ты ждала,
Обманула, развела.
Припев.
Ты сказала, что в четверг
Пойдём вместе на концерт.
Думал я, что ты ждала,
Обманула, развела.
Припев.
В пятницу, сказала ты,
Принесёшь со мной воды.
Думал я, что ты ждала,
Обманула, развела.
Припев.
Ты сказала, что в субботу
Пойдём вместе на работу.
Думал я, что ты ждала,
Обманула, развела.
Припев.
Ты сказала в воскесенье
Будет свадьба и веселье.
Думал я, что ты ждала,
Обманула, развела.
Припев.
Ты сказала:"Наш чердак -
Золотой, там спрятан клад."
Я полез, а денег нет.
Грошиков пропал уж след.
Припев.
Оригинал:
Ти казала в понедiлок
пiдем разом по барвiнок,
Я прийшов, тебе нема,
пiдманула, пiдвела.
Приспів:
Ти ж мене пiдманула,
ти ж мене пiдвела,
Ти ж мене, молодого,
з ума з розума звела.
Я ж теб, я ж теб пiдманула,
я ж теб, я ж теб пiдвела,
Я ж теб, я ж теб молодого,
з ума з розума звела.
Ти казала у вовторок,
поцiлуїшь разiв сорок,
Я прийшов, тебе нема,
пiдманула, пiдвела.
Приспів.
Ти казала у середу
пiдем разом по череду,
Я прийшов, тебе нема,
пiдманула, пiдвела.
Приспів.
Ти казала у четвер
пiдем разом на концерт,
Ти прийшов, мене нема,
пiдманула, пiдвела.
Приспів.
Ти казала у п'ятницю
пiдем разом по водицу,
Я прийшов, тебе нема,
пiдманула, пiдвела.
Приспів.
Ти казала у суботу
пiдем разом на роботу,
Я прийшов, тебе нема,
пiдманула, пiдвела.
Приспів.
Ти казала у неділю
підем разом на весілля
Я прийшов, тебе нема,
підманула-підвела.
Приспів.
Ти казала на горище
там сховала ти три тищі
Я поліз,а їх нема,
підманула, підвела.
Приспів.
песня https://www.youtube.com/watch?v=ZqFBj-Lblok
Фото из интернета.
Свидетельство о публикации №122041303712
Гонтарева Тамара 13.12.2022 19:56 Заявить о нарушении