Как хочется

Н.Бидненко
Як хочеться писати про любов
І про село в цвітінні абрикосів.
Та рушиться основа із основ,
Душа мов заніміла в безголоссі.
Як хочеться писати про весну,
Про чисте небо над зеленим гаєм…
Ми ще напишем, як закінчимо війну
Лиш перемогою – Вкраїно, обіцяєм!
Як хочеться писати вже про мир,
Про дітлахів, які спішать до школи…
Стражденна земле, світла поводир,
Пітьмі не подолать тебе ніколи!
***
Как хочется писать мне про любовь
И про село в цветении абрикосов.
Но рушится основа из основ,
Душа моя немеет в безголосьи.
Как хочется писать мне про весну,
Про небо чистое над зелёным гаем...
Но мы напишем, как закончим войну
Победой Украины, обещаем!
Как хочется писать уже про мир,
Про малышей, бегущих на уроки...
Страна страдалица,-ты света поводырь,
И тьме не одолеть тебя ни в коем веке!


Рецензии