Ти моэ серденько

Ти моє серденько, ніжна і мила,
Я так сумую і спогади берегу.
Нам би зустрітися знову с тобою,
Щоб обійнятися і стерти журбу.

Ті неспокійні ночі і дні,
Що провела ти у смуті й страху,
Я там думав за нас двоїх,
Вірив у те, що нас збережу.

Коли молилась, дзвонила, писала,
Коли я думав, що це вже кінець.
Твій ніжний образ, мені ти являлась
Наче той Ангел, що сходить з небес.

Ти моє серденько, ніжна і мила,
Я все ще досі тебе люблю.
З кожним днем вірю, що все буде добре,
І з цією вірою в серці живу.


Рецензии