Украинский борщ

Український борщ

Я українського борщу вчора зварила
Величезну каструляку,
Якщо комусь не до сподоби,
Поцілуйте мене в сраку.
До цього візьму ще шмат сала с часником
На заздрість вовкам,
Текли слини щоб у них гуртом.
Наїмся, ну а потім пісню затягну
"Ой, чий це кінь стоїть"
Тай хлист візьму
І буду лупцувати тих вовків
Поки не вмруть.
Покуштують вони борщу у мене тут!..

10 апреля 2022 22:22 *D

Океан Ельзи - Ой, чий там кінь стоїть (українська народна пісня)
https://youtu.be/pylu7VqYmr0


Рецензии