про Каялу

На те і смерть, щоб гарячити звіра.
Коли ракета вщерть уразить церкву -
на сто уламків заміцніє віра.
Живий ніколи не позаздрить мертвим.
На те і звір, щоб хизуватись рам;ям.
Коли снаряд потрапить у книгарню -
на сто листочків розлетиться пам;ять.
Не заманити Дух в неволі стайню.
Не змити кров святой водой Йордана.
На те і хрестовина, щоб розп;яли.
І навіть на хресті жага жадана -
помститися на березі Каяли.
Так помстемося половців нащадкам,
гидкій орді невигаданих орків.
Відкинемо оцю навалу хватко
і попливуть Дніпром човни-моторки.


Рецензии