Года идут!..
Последнему из могикан
От Императорского Дома -
Лишь пять страничек, - не роман !
Мы сорок лет уже знакомы !
Да ! Много разного всего
За эти лета миновало. . .
Полвека дышим ! - Ничего !
Даст Бог, - и впереди не мало ! . .
Июнь 2015 года. . . . . . .
* * * * * * * * * * *
Ka haere nga tau, ka pera ano tatou. . . pekepeke
Ko te whakamutunga o nga Mohicans
Mai i te Whare Emepera -
E rima noa nga wharangi - ehara i te pukapuka!
Kua wha tekau tau to maua mohiotanga!
Ae! He maha nga mea rereke
Kua pahemo enei raumati. . .
Hawhe rautau ka manawa tatou! - Karekau!
E pai ana te Atua, - kaore e ranea i mua! . .
Pipiri 2015. . . . . . .
* * * * * * * * * *
Свидетельство о публикации №122040905721