She arranged a dudie rest

21+

She made a wonderful non-children showroom.

...Among the brotherhood,

in the small neighborhood

there was a info-boom.

She arranged a dudie rest -

seductive lodging roost -

where she gave everyone a boost

for money showing pussy and naked breasts.

She made it possible to flied.

And all the men were satisfied.



Saturday, April 9th, 2022



Она устроила чудесный недетский  шоу-рум.

В округе случился колоссальный шум

среди мужского братства -

из уст в уста ходила информация -

что нет приятней мест,

чем соблазнительный ночной насест,

где за бабло своей любвеобильной свите

она показывает - между ног... и тити -

Повесам нравилось с ней "полетать".

Она умела... всесторонне удовлетворять.



(сб) 09.04.2022 (13:03-13:30)


Рецензии