Зростати на пiвнiч не люблять гiлки

Зростати на північ не люблять гілки.
Гілки обирають тепло.
І люблять – напитися з Сонця руки,
щоб листя на південь зросло.

І південь од півночі врешті спасе –
дасть волю гілкам і квіткам...
А північ – не люблять. Не люблять і все.
І ради нема тим гілкам...


Рецензии