Повернувся вiрш ображений

Повернувся вірш ображений.
І сварився. І сварив.
"Що ж, – карав мене, – ти, вражино,
вірш до тями не довів?!

Я ж прийшов до тебе вдосвіта,
бракувало кілька слів,
я ж тебе рядками досита
годував, як міг і вмів!".

Що скажу? Що з віршем вдосвіта
розлучився не дарма?
Що простився з ним без осліпу
вмить, бо щирості нема?


Рецензии