Элеги
Мае заердаейы хай ахастай аенусмае.
Мае уды дидин ракалдта дыргъдон,
Дае фаелмаен къух куы аваердтай мае русыл.
Дае таевд былтае схъарм каендзысты дур.
Дае сау цаестыты аз ссардтон ме'саефт.
Аенае даеуаей маен нал раевдауы хур,
Аенае даеуей мае царды нысан фесаефт.
Свидетельство о публикации №122040703083