Менi 29

 Мої двадцять дев'ять у іншій країні.
 Що буде надалі? Що станеться нині?
 Повітря чуже, незнайомі квартали.
 Сторінки книжок, що надвечір гортала.

 Мої двадцять дев'ять у іншому місті.
 Ще сніг за вікном, сильний вітер в обличчя.
 Автобуси їздять за розкладом вчасно.
 Мій Харкове любий, без тебе так складно.

 Мої двадцять дев'ять у іншій оселі.
 Зачинені в Харків і вікна, і двері.
 Розлука із містом така невимовна.
 Моя Україно, так хочу додому.

 Мої двадцять дев'ять у серці Варшави.
 Моя Батьківщино, тебе я впізнаю.
 Молитва за тебе, мій Харкове, в серці.
 Мені двадцять дев'ять. Чи мрія здійснеться?

 06. 04. 2022.


Рецензии