Вiдкриваю вiршi... Як минуле...
Що було зі мною. Не було.
Вірші ті, які кохана чула.
Чисті і прозорі, наче скло.
Відкриваю вірші й ті, що інші,
що за змістом глибші, ніж слова.
І мені самому мої вірші
розкривають тайни і дива.
Вірші пам'ятають, не забули
дні, як я був сам, як ти – сама...
Відкриваю вірші... Як минуле...
До якого вороття нема.
Свидетельство о публикации №122040504745