trendy eyebrows модные брови

the face that you've got was the gift from the God
it ought to be pretty, but better be smart,
could it be perfected by eyebrows alone:
like lights are lit up, but nobody’s home…
 
***

чего не дал Бог, не купить и в аптеке,
прекрасным должно быть лицо в человеке,
вот только украсят ли брови его:
свет вроде горит, а внутри – никого…


Рецензии