Зроби так

Зроби так, аби ми зустрілись знову,
І у тихих гаях над нами
Злітали незвичні птахи,
А в зорях кружляло нестримне цунамі.

Ти торкаєшся серця словом,
І твій погляд такий могутній,
Я злітаю до неба з тобою,
Бо попереду - світле майбутнє.

Зроби так, аби ми вічно цілувались,
І думок переплетених тихі квіти,
Зроби так, аби наші серця розквітали,
Аби не було причин не любити.


Ти торкаєшся серця словом,
І твій погляд такий могутній,
Я злітаю до неба з тобою,
Бо попереду - світле майбутнє.


Рецензии