Д вчинонка молоденька

Дівчинонька молоденька

Дівчинонька молоденька,
Квітне мов троянда,
Вся такая солоденька,
Вся такая гарна.

І співуча, і весела,
І до танців гожа,
В хаті добра господиня,
Та й дружина добра.

Та не дуже надихайся,
Ця краса дівоча,
Як її чимось зобидиш,
В кров сколоти може.

Бо вона, як та троянда,
Тільки з виду гарна,
Крім краси вона озброєна,
Гострими шипами.

24 лютого 2022 року.


Рецензии