Зычу

Сьпявай, як салоўка!
Будзь спрытнай ды лоўкай!

С улыбкой радости вставай
И никогда не унывай!

Сонейка хай сьвецiць ды сьмяюцца дзецi,
ЛЮбы абдымае, ад бедаў укрывае.

Каб ваша хата была усiм багата!
Усялякiх даброт на 300 год!

Віншую шчыра з нараджэннем!
У шэрагу шчаслівых дзён
Хай сённяшні - не будзе выключэннем,
І ў будучым - такіх яшчэ мільён!

Зычу сонечнай казкi
Ды Божае ласкi!

Нам открыты все пути.
Собирайся и лети!

Няхай Сонейка зьзяе, шчасьце, радасць увасабляе.
Бярыся за бокi ды кiдайся у скокi!

Шчасьця, радасьцi, здароуя у Новым годзе!
Каб сонейка зьзяла, а душа - спявала!
#пожелания


Рецензии