Сегодня

Сьогодні тридцать третій день війни,
Війни за землю вільної країни,
На нас напали в лютому "брати",
Та наш народ сплотився, став єдиним.
Під гаслом "миротворці"- йдуть війська,
Ракетами  та ГРАДАми нас трущять,
З лиця землі стирають в нас міста,
Лише залишив чорних димів гущу.
В підвалах темних діти і батьки,
Без їжі і води.  Там гинуть люди.
Яку провину, ви скажіть мені,
Щоб так знущатись, вигадали люди?!
Весна на дворі, треба сіять хліб...
Та замість тракторів, на полі танки.
Забули, мабуть, що годуєм всіх,
Від Западу - до самої Камчатки.
Та Україна вільна і міцна.
І сили духу нам не позичати.
Із ПЕРЕМОГОЮ закінчеться війна,
Та Україна буде процвітати!


Рецензии