Вахтар тайин ая, Аллагь!

Лацу хьана чуьллер тамар,
Булутрини к/евна цавар,
Гагь жив къвазва, гагьни марфар,
Кьуьд ят/а им ,яраб гатфар?!

Кьве агъзурни къанни кьве сан,
Т/егъуьн, дяве парар залан,
Агуднавай вахт гъамни-къан,
Кьуьд ят/а им , яраб гатфар?!

Ийир -тийир хьанва халкьар,
Квахьна бахтни берекатар,
Элкъвенавай белки чархар,
Кьуьд ят/а им ,яраб гатфар?!

Т/ебиатни хьанва сефил,
Билбилрини ч/угвазвач зил,
Мартдин вацра лацу хьан(а) чил,
Кьуьд ят/а им ,яраб гатфар?!

Чи агъа тир  чилерин Шагь,
Кьезил ая чи гьар гунагь,
Уьмуьр абад, дуьнья ислягь,
Вахтар тайин ая , Аллагь!
Дяве  секин ая ,Аллагь!

.24.03.2022 г.


Рецензии